Evo kako je Cecina ćerka čestitala rođendan svom dečku! (FOTO)
Anastasija i Kostadin

Emotivno

Evo kako je Cecina ćerka čestitala rođendan svom dečku! (FOTO)

Veoma emotivnom porukom koju je objavila na svom Instagram profilu, Anastasija Ražnatović, ćerka Cece Ražnatović je čestitala rođendan svom dečku Kostadinu Terziću.

- Srećan rođendan ljubavi! Sve znaš šta ti zelim, večeras sam ti 300x ponovila, a vjerujem da si to i sam znao. Volim te najviše na cijelom svijetu!!! Ti si sve ono što mi treba, što volim, i što želim na ovom svijetu! Nisam ni sanjala da ću jednoga dana sresti osobu koju ću zavoljeti u ovolikoj mjeri, koja me razumije, voli, pazi, čuva i tretira kao princezu. Osobu koja se ne rađa dva puta! Želim da znaš da sve što ti želim je da budeš srećan i da ću uvijek ali uvijek biti tu za tebe! Ne postoji niko ko može uzeti tvoje mjesto u mom srcu, niti će ikada! Volim te patkice moja kineska! To the moon and back!  - napisala je Anastasija.

Foto: Instagram/raznatovicanastasija

Foto: Instagram/raznatovicanastasija

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.