Sa ovom ženom srpske pjevačice dijele Ćazima
Ćazim Osmani i Marina Miljatović

Otkrivamo

Sa ovom ženom srpske pjevačice dijele Ćazima

Prava izabranica Ćazima Osmanija nije nijedna pjevačica iz Srbije, već Marina Miljatović, vlasnica jednog hotela u Geteborgu.

Kako Kurir saznaje, albanski biznismen se posljednje dvije godine viđa sa Šveđankom našeg porijekla koja godinama živi i radi u Geteborgu.
- Ćazim često odlazi kod Marine u Švedsku, ali i ona njega posjećuje u Pragu, gdje je njegovo stalno mjesto boravka. Marina dobro zna da Feliksa povezuju s mnogim djevojkama, ali je srećna jer se na kraju uvijek vrati njoj - priča izvor.

Redakcija  portala  Kurir je uspjela da stupi u kontakt s Marinom, koja u svom hotelu obavlja i funkciju generalnog direktora. Ona je istakla da sa Ćazimom izuzetno dobro funkcioniše daleko od očiju javnosti.
- Ne želim da potvrdim niti da demantujem to da li smo nas dvoje u vezi. Mi smo super funkcionisali bez medijske pompe. Upoznali smo se u Češkoj preko prijatelja. Sve ove godine sam vodila računa da se moje ime ne povlači po novinama - priča Marina.

pjevaice

Na pitanje kakav je Feliks kao ljubavnik, Marina kroz smijeh odgovara:
- Uh, mogu samo da vam kažem da je on džentlmen i veliki gospodin, a vi to tumačite kako god želite. O Ćazimu mogu da kažem sve najbolje - kaže Miljatovićeva, koja poručuje da se ne plaši Feliksovih bivših izabranica, a ponajmanje Mande Popović, s kojom je takođe bio u dugogodišnjoj vezi.
- Za dotičnu damu sam čula. Ne plašim se nijedne od djevojaka s kojima su ga dovodili u vezu. Čak se ni njegove zakonite supruge ne bojim zato što ništa loše nisam uradila - smatra Marina.

Pošto su završili razgovor, Marina se iznenada predomislila i poručila da ne želi da priča o Ćazimu i zamolila da se ne objavljuje ništa od onoga što je rekla.

Takođe su pozvali i Osmanija, koji nije bio rad da detaljiše o Marini.
- O meni nijedna žena ne može loše da priča. Pa s kim će se jedna žena s prostora bivše Jugoslavije ljepše provesti i uživati nego sa mnom - smatra Ćazim.

(kurir)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.