Severina otkrila od čega je zavisna
Severina

Droga modernog doba

Severina otkrila od čega je zavisna

Pjevačica Severina otkrila je protiv čega se dugo borila, ali na kraju nije uspjela, te je sada postala potpuno zavisna.

"Ja sam se toliko dugo borila protiv Instagrama, mislila sam da je to nešto apsolutno beskorisno, ali onda sam shvatila da je to jedna tako lijepa slikovnica. Ustvari, to je droga novog vremena", rekla je Seve, koja redovno kači slike na ovu društvenu mrežu.

Poslije mnogobrojnih nastupa, Seve odlazi na zasluženi odmor, a kako kaže, više voli more od skijanja.

"Mi u Splitu nismo navikli na skijanje, to ovi što žive u Zagrebu. Ali kada sam se preselila u Zagreb, tamo svi idu na skijanje, to je moderno, pa sami ja naučila. Mada više volim more", kaže pjevačica u emisiji Ekskluziv, a prenosi Stil portal.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.