Vesna Zmijanac poručila Nikoliji: Rodi bebu!
Vesna i Nikolija

Neispunjena želja

Vesna Zmijanac poručila Nikoliji: Rodi bebu!

Pjevačica Vesna Zmijanac kaže da je do sad sebi ispunila sve želje, osim jedne, koja se direktno tiče njene ćerke Nikolije Jovanović.

- Ja sam, uglavnom, svoje snove sve ispunila što se tiče karijere, emotivnog života i roditeljstva. Imam lijepo i pametno dijete, ali ćemo valjda da ljuljamo nešto ako se Nikolija smiluje. Da ne čeka kao ja – rekla je Vesna u emisiji “Grand njuz”.

S obzirom na to da je nedavno okončala vezu sa Željkom Rstićem, sada je spremna za novu ljubav:

- Još uvijek se nije desila nova ljubav, ali nikada ne treba odustati od nje – kaže pjevačica.

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.