Rada Manojlović svojim stajlingom razočarala u novogodišnjoj noći (FOTO)
Rada Manojlović

Šta joj se dogodilo?

Rada Manojlović svojim stajlingom razočarala u novogodišnjoj noći (FOTO)

Radmila Manojlović napravila je odličnu atmosferu za novogodišnju noć, ali ono što je sve zaprepastilo jeste njen stajling.

Bijela haljina napravljena tako da više otkriva nego što pokriva kombinovana sa dvije velike zlatne narukvice oko obje ruke i zlatnim sandalama nisu mogli da ne skrenu pažnju.

rada

Foto: Facebook

Da li je ovu modnu kombinaciju za pjevačicu izabrao stilista ili ona sama, ne znamo, ali ono što je sigurno jeste da se od nje očekivalo malo bolji stil.

rada1

Foto: Facebook

(kurir)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.