Ona je nasljednica Monike Beluči (FOTO)(VIDEO)
Bjanka Balti

Bjanka Balti

Ona je nasljednica Monike Beluči (FOTO)(VIDEO)

Manekenka Bjanka Balti jedna je od najangažovanijih svjetskih modela.

Osim za prestižne svjetske modne magazine, Italijanka Bjanka Balti pozirala je i za Plejboj, Pireli kalendar Karla Lagerfelda, pojavila se na reviji Viktorijinih anđela, a sa glumicom Monikom Beluči postala je 2012. godine zaštitno lice modne kuće Dolče i Gabana, a može se pohvaliti i saradnjom sa čuvenim fotografom Mariom Testinom, prenosi CdM.

Uprkos savršenom tijelu, izjavila je da nikada nije vježbala.

“Karl Lagerfeld mi je rekao da imam zadnjicu kao boginja, i da ne bi trebalo tu ljepotu da uništavam vježbanjem. Nikada u životu nijesam vježbala, ne volim da vježbam. Za snimanje kalendara samo sam uradila pedikir i obrijala noge”, otkrila je Balti.

“Dosta sam zauzeta zbog posla i brige oko ćerke. Tijelo povremeno opuštam jogom, a njome ujedno jačam i svoje mišiće. Na dijeti sam bila samo jednom, nakon porođaja, i tada sam jela japansku hranu svako veče”, dodala je.

Često je porede sa Monikom Beluči i smatraju da će biti prva Italijanka koja će uspjeti da zasijeni čuvenu glumicu. Bjanka ipak navodi da sebe ne vidi kao njenu konkurenciju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.