Kaća se popela na vrh svijeta (FOTO)
Katarina Šišmanović

Odmara u Dubaiju

Kaća se popela na vrh svijeta (FOTO)

Lijepa voditeljka "Emoušn produkcije" Katarina Šišmanović odmara se u Dubaiju, gdje je posjetila čuveni neboder i napravila snimke za sjećanje.

kaca

Pogled sa prelijepog  Burj Khalifa opčinio je voditeljku emisije "Sve za ljubav" pa je odlučila da podijeli sa svijetom kako izgleda prizor sa nekoliko stotina metara, iz najveće građevine na svijetu.

Ipak, Kaćina ljepota ne ostaje neprepoznata ni na ovoj fotografiji, pa i ne čudi što  vlasnik produkcije i njen poslodavac nije ostao imun na  nju.

kaca1

Iako je njihova veza čvrsta Goran Stamenković, čuveni Goša, ostaje dosljedan da fotografije iz svog privatnog albuma ne dijeli sa širokim narodnim masama. Ali zato vrlo radi fotografiše svoju djevojku na svim Meridijanima svijeta, gdje god putuju zajedno.

(Blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.