Da li je Ronaldo ovim poklonom oduševio Irinu Šajk za rođendan? (FOTO)
Ronaldo i Irina Šajk

Pogledajte

Da li je Ronaldo ovim poklonom oduševio Irinu Šajk za rođendan? (FOTO)

Irina Šajk je proslavila 29. rođendan, a od za sada nepoznate osobe dobila je prelijepe bukete cvijeća.

Prelijepa Ruskinja okačila je na svom Instagramu fotografiju na kojoj pozira uz cvijetne bukete, ali nije otkrila od koga ih je dobila.

Foto: instagram/irinashayk

Foto: instagram/irinashayk

Pretpostavlja se da se za ovo iznenađenje potrudio Irinin dugogodišnji dečko Kristijano Ronaldo, prenosi Telegraf. Par je zajedno dočekao Novu godinu , pa možda u ovoj 2015. godini, s obzirom da ljubav cvjeta možemo očekivati i prosidbu.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.