Kim vodi ljubav svuda po kući da bi opet zatrudnjela
Kim Kardašijan i Kanje Vest

Očajnički žele bebu

Kim vodi ljubav svuda po kući da bi opet zatrudnjela

Najpoznatija starleta na svijetu Kim Kardašijan i njen suprug, reper Kanje Vest očajnički žele da dobiju još jedno dijete.

To je u jednoj od budućih epizoda rijalitija „Keeping Up With The Kardashians“ Kim priznala svojoj sestri Kloi, prenosi Alo.

-Da li ste vi to uradili i u kupatilu?- upitala je Kloi svoju sestru koja joj je obijasnila da su ona i njen suprug spremni na sve da opet postanu roditelji, te se iz tog razloga seksaju u svakoj prostoriji u kući.

Poznati par zadnjih devet mjeseci daje sve od sebe kako bi Kim zatrudnjela.

Starleta je čak bila na pregledu u klinici za plodnost. Rekli su joj da će morati jako da se potrudi ukoliko želi opet da zatrudni, jer ima jako nizak broj jajnih ćelija, pa je tako pravo čudo što je uopšte rodila malu Nort.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.