Vujadin pokazao sina Mihajla! (FOTO)
Mirka i Vujadin

Treće dijete

Vujadin pokazao sina Mihajla! (FOTO)

Vujadin Savić proslavio je Božić daleko od porodice i novorođenog sina Mihajla.

Naime, fudbaler je samo dan po rođenju trećeg djeteta zbog poslovnog angažmana morao da otputuje u inostranstvo, dok je Mirka sa djecom ostala u Beogradu. Na najradosniji praznik - Božić, Vujadin je bio daleko od svojih najmilijih, što ga je posebno ražalostilo, piše Alo.

Kako bi pokazao koliko mu nedostaju, Savić je na društvenu mrežu okačio sliku na kojoj se vidi kako njegov stariji sin Andrej drži tek rođenog Mihajla. U okviru te slike objavio je i njegovu i Mirkinu fotografiju, sliku ćerke Adrijane i bratanice Lene, ispod koje je napisao:

Stariji sin Andrej sa Mihajlom

Stariji sin Andrej sa Mihajlom

- Mir Božiji, Hristos se rodi - napisao je Vujadin, aludirajući na to da mu mnogo fali porodica.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.