Dženifer Aniston otkriva:
Dženifer Aniston

O novom filmu “Cake“

Dženifer Aniston otkriva: "To je bio najteži dan u mom životu"

O novom filmu “Cake“ i potpuno drugačijoj ulozi u kojoj se prvi put našla bruje svi kritičari. Glumica Dženifer Aniston otkrila je šta je za nju bilo najstrašnije dok je snimala film.

Četrdesetpetogodišnja Dženifer glumi ženu koja trpi hronične bolove koji su posljedica povreda koje je zadobila u saobraćajnoj nesreći. U jednoj sceni, njen lik Kler Benet mora da obavi dio terapije u vodi. 

“Imam veliki strah od ronjenja. Kao dijete sam upala u bazen sa biciklom i sada se plašim. Samo jednu scenu ispod površine vode sa tegovima mi je trebalo 30 puta da ponovim. To je bukvalno bio najteži dan u mom životu“, rekla je glumica. 

Da film obećava svjedoči i činjenica da je već nominovana za Zlatni Globus i SAG nagrade, a u decembru je osvojila nagradu za najbolju glumicu od strane “Pipl“ magazina. 

"Ovo nije romantična komedija. Iskreno, prvi put sam zaista bila u mogućnosti da studiram lik. Ovako nešto sam priželjkivala godinama“, zaključila je Dženifer, a prenosi Super žena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.