Miloš Biković: Volim žene koje su lijepe iznutra!
Miloš Biković

Jure ga moskovske ljepotice

Miloš Biković: Volim žene koje su lijepe iznutra!

Miloš Biković (26) je poslije samo dvije uloge u ruskim filmovima postao zvijezda u Rusiji. Na konstataciju novinara jednog ruskog medija da mu Moskovljanke neće dati da ode iz tog grada poslije premijere “Duhlesa 2″, glumac je sa osmjehom odgovorio:

- Ako vi tako kažete. Mada, ko zna… Na kraju, to nije ni važno. Bitno je uraditi nešto korisno. I raditi sa radošću, a to je ono što se sada dešava.

Miloš je otkrio i kakve mu se devojke dopadaju. Kako je trenutno slobodan, pošto je sredinom prošle godine raskinuo s koleginicom Brankicom Sebastijanović, nije isključeno da mladog Bikovića osvoji i neka Ruskinja.

- Obično ne odgovaram na privatna pitanja, ali napraviću izuzetak. Veliki ruski filozof Ivan Iljin rekao je da su sve djevojke lijepe. Ali, spoljašnja ljepota ne znači ništa, jer je najvažnija ona ljepota iznutra. Kada je žena svjesna sebe, onda ona zrači i posebna je. Eto, takve žene volim, one koje su lijepe iznutra – kazao je Miloš, a prenosi “Blic”.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.