Sin Džeki Čena osuđen na šest mjeseci zatvora
Džejsi Čen

Zbog konzumiranja droge

Sin Džeki Čena osuđen na šest mjeseci zatvora

Sin glumca Džeki Čena, Džejsi (32) priznao je krivicu za konzumiranje droge i osuđen je na šest mjeseci zatvora, a mora da plati i kaznu od 2.000 jena odnosno oko 320 dolara, piše AP.

Policija je privela Ccena, kao i tajvansku filmsku zvijezdu Ko Kaija i nekoliko drugih u avgustu prošle godine. Prema pisanju agencije Sinhua oni su konzumirali marihuanu, a policija je u stanu zaplijenila više od 300 grama te nedozvoljene supstance.

"Prekršio sam zakon i zaslužujem da budem kažnjen i poslije ovoga to više neću raditi", rekao je Čen u sudnici.

Maksimalna kazna za te optužbe je tri godine zatvora, ali je sud je bio blag u izricanju kazne, pošto je Čen dobrovoljno priznao.

Njegov otac Džeki Čen, zvijezda akcionih filmova, ranije je javno upozoravao mlade da ne koriste drogu, i u Kini je 2009. proglašen za ambasadora borbe protiv droge, prenose Novosti.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.