Evo kada su se zapravo vjenčali Anđelina Džoli i Bred Pit
Anđelina Džoli i Bred Pit

Saznajte

Evo kada su se zapravo vjenčali Anđelina Džoli i Bred Pit

Najpoznatiji holivudski par Anđelina Džoli i Bred Pit su sada i zvanično par koji je na najuspješniji način uspio da sačuva svoju intimu od očiju javnosti.

Naime, poznata glumica otkrila je da je već bila udata za Breda Pita kada su ljetos održali tajnu ceremoniju u Francuskoj. 

"Bred i ja smo se uzeli u Kaliforniji mnogo prije intimne ceremonije koju smo održali u Francuskoj sa porodicom i djecom“, otkrila je Anđelina za italijanski magazin „lo Donna“. 

"Kao Amerikanci nismo mogli legalno da se vjenčamo u Francuskoj“, kaže glumica, a zatim je objasnila kako je sve to izgledalo. 

"Samo sam rekla Bredu da ćemo se naći u pola pet na jednom mjestu. Pozvala sam matičara i potpisali smo papire“. 

Nije tajna da je par morao da traži dozvolu za vjenčanje od kalifornijskih vlasti, ali činjenica da su upravo tamo prvi put rekli sudbonosno da htjeli su neko vrijeme da sačuvaju samo za sebe. 

Pet dana nakon, 23. avgusta pozati par se vjenčao u maloj kapeli u dvorcu Miraval u Francuskoj, piše Super žena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.