Ana Ivanović nova Švajnštajgerova sreća

Njemački mediji o najpopularnijem sportskom paru

Ana Ivanović nova Švajnštajgerova sreća

Iako Ana i njen dečko Sebastijan Švajnštajger ne govore o svojojj ljubavi, potrvrđuju da su srećni fotografijama iz Australije. Osmjesi i držanje za ruku nedvosmisleno pokazuju da su i te kako zaljubljeni.

Trenutno najpopularniji sportski par, srpska teniserka Ana Ivanović (27) i njemački fudbaler Bastijan Švajnštajger (30) uživaju u svojoj ljubavi daleko od radoznale Evrope, čak u toploj Australiji. Ipak, ni "tamo dolje" nisu mogli da se sakriju od fotografa.

Pod naslovom “Ona je njegova nova sreća“, njemački nedeljnik “Bunte“ na naslovnonoj strani poslednjeg izdanja donosi fotografije ovo dvoje na kojima se  drže za ruke, prenosi Blic.

Slikani su tokom šetnje stijenom “Dvanaest apostola“ na Indijskom okeanu. Da su nerazdvojni, dokazuju i fotografije Bastijana koji strpljivo čeka da njegova draga završi trening u Rod Laver Areni u Melburnu koje su nastale baš na početku ove godine.

Oni su se upoznali u septembru na festivalu koji je organizovao baš Bastijan u Njemačkoj, a posle nekoliko dana pojavile su se njihove fotografije iz šetnje Njujorkom. Iako su tada njemački mediji Anu dočekali na nož, jer je rastulia Švajnštajgerovu dugogodišnju vezu sa modelom Sarom Brandner, sada više nego pohvalno pišu o našoj teniserki.

Bastijan je zbog Ane često posjećivao Beograd, pa je tako bio i u novembru sa njom kada je slavila rođendan.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.