Ruska manekenka ista Ana Nikolić
Ana Nikolić

Nevjerovatno

Ruska manekenka ista Ana Nikolić

Ana Nikolić ima svoju dvojnicu. Djevojka koja svojim likom nevjerovatno podsjeća na pjevačicu zove se Veronika Krav i živi u Moskvi.

 Osim što su iste građe, imaju istu boju kose i nose slične frizure, interesantno je i to da njih dvije veoma liče likom, piše Alo.

Zanimljivo je dodati da imaju čak i sličan stil oblačenja. Razlika se krije samo u tome što je Veronika nekoliko godina mlađa od Ane, ali se po izgledu čak ni razlika u godinama ne primjećuje.

Zgodna Paraćinka upoznata je sa tim da u Rusiji ima svoju dvojnicu, o čemu su je obavijestili fanovi na društvenim mrežama.

ruskamanekinkaistaana

- Fanovi mi već duže vrijeme šalju njene slike i pišu kako mnogo ličimo. Odlično je što smo pronašli Veroniku, da mogu da je angažujem kao zamjenicu kada se umorim od estrade, slikanja i intervjua. Lijepo odem na duži odmor, a Veronika se bakće sa novinarima - rekla je Ana šaljivim tonom.
Inače, Ana već sljedećeg vikenda odlazi na zaslužen odmor tokom kojeg će dvije nedelje boraviti na Tajlandu.

- Opšte poznato je da nijesam ljubitelj zime i snijega, osim toga, potreban mi je mir kako bih napunila baterije, jer me u predstojećem periodu čekaju veliki projekti. Najbolje mjesto za opuštanje je Tajland, za koji sam se odlučila ove godine - rekla je Ana za „Alo!“.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.