Nataša Kojić Taša na Zlatnom globusu
Nataša Kojić Taša

Prošetala crvenim tepihom

Nataša Kojić Taša na Zlatnom globusu

Nataša Kojić Taša prošetala crvenim tepihom na dodjeli prestižnih filmskih nagrada na Beverli Hilsu.

Nataša Kojić Taša je prisustvovala ceremoniji dodjele Zlatnog globusa koja je održana u nedelju uveče na Beverli Hilsu, prenosi Alo.

Ćerka Dragana Kojiča Kebe, koja živi i radi u Los Anđelesu, pokušava da izgradi glumačku karijeru, a do sada se pojavila u nekoliko serija ("Regge Bull 2", "Ben and Kate", "Kriminal Minds", "CSI") kao i u šou programima "Glee" i "Goo", koji se emituju na čuvenoj američkoj televiziji "Foks".

Srpska pjevačica i glumica u pokušaju prošetala je crvenim tepihom ispred hotela "Beverli Hilton", a kasnije je prisustvovala i žurci na kojoj su bili odabrani pripadnici svjetskog džet-seta.

-Taša se našla u društvu zvezda kao što su Ketrin Zita Džouns, Dženifer Lopez, Kira Najtli, Dženifer Aniston... Ona je na dodjelu nagrada došla na poziv američke televizije Foks, koja je imala nekoliko serija nominovanih u više kategorija, otkriva dobro obaviješten izvor.

-Veoma je uporna, vrijedno radi i svakim novim danom joj se otvore neka nova vrata, zaključio je sagovornik.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.