Šako Polumenta gradi etno-selo u Ulcinju
Šako Polumenta

Projekat podržalo Ministarstvo kulture Crne Gore

Šako Polumenta gradi etno-selo u Ulcinju

Šako Polumenta gradi etno-selo u Ulcinju, i to tamo gdje je prije pet godina počeo s izgradnjom hotela koji nosi ime po njegovoj najmlađoj ćerki.

Ovaj projekat podržalo je Ministarstvo kulture Crne Gore, od kojeg je pjevač zatražio pomoć kako bi svoju zamisao podigao na viši nivo, prenosi Alo.

Šakov krajnji cilj je da, u saradnji s državnim institucijama, napravi i rekreativni centar, u kojem će boraviti turisti, ali i sportisti.

- Oduvijek sam želio da uradim nešto što će biti korisno kako za mene, moju porodicu, tako i za brojne turiste. Prvo sam napravio apartmane, zatim sagradio hotel, a sad planiram da napravim i etno-selo. Pregovaram s ministrom kulture Crne Gore da u sklopu etno-sela i hotela napravim rekreativni centar za sportske pripreme. Dobio sam podršku i još malo će sve biti gotovo. Ovog ljeta puštam u rad hotel. Mnogo snage, volje i truda sam uložio, ali vjerujem da će ovo biti pravi poduhvat - ističe Polumenta.

Uputili smo mejl crnogorskom ministarstvu kulture, ali do zaključenja broja nijesmo dobili odgovor.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.