Marija Šerifović konačno otkrila zašto se preselila u Ameriku!
Marija Šerifović

Više nije tajna

Marija Šerifović konačno otkrila zašto se preselila u Ameriku!

Pop pjevačica Marija Šerifović već nekoliko mjeseci živi daleko od Srbije.

Preselila se iz Beograda u Los Anđeles, a svoju muzičku karijeru u Srbiji je malo zapostavila.

Poslije brojnih nagađanja u medijima pjevačica je riješila da otkrije pravi razlog svog preseljenja u Ameriku.

Pisalo se da tamo želi da započne inostranu muzičku karijeru, kao i da bi tamo mogla da obavi vještačku oplodnju i još ponešto, međutim, istina je drugačija.

- Otišla sam jer imam mogućnost i sreću da uživam u „gradu anđela“, da uživam na prijatnoj temperaturi, da uživam u okeanu, kao i svojoj novoj nekretnini, svom novom automobilu i u svom novom životu. To je jedini razlog zbog kojeg sam ja otišla u Ameriku. Niti sam razmišljala o svojoj karijeri, niti sam je započinjala, niti ću u skorije vrijeme. Hvala dragom Bogu što imam tu mogućnost da živim tamo gdje se osjećam srećnije i zdravije. Kada se probudim osjećam da sam na pravom mjestu. Svakom bih to poželjela - ispričala je pjevačica u emisiji „Premijera“, a prenosi Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.