Zonjo zamalo uhapšen u Americi
Zoran Marković Zonjo

Bez dozvole vlasti pokušao da snimi spot na Huverovoj brani

Zonjo zamalo uhapšen u Americi

Režiser i ''Buksovac'' Zoran Marković Zonjo juče je zamalo uhapšen u blizini Las Vegasa jer je na Huverovoj brani bez dozvole vlasti pokušao da snimi novi spot za hip-hop grupu Who See.

Na granici između dvije američke savezne države Arizone i Nevade nalazi se grandiozna brana koja je izgrađena između 1931. i 1936. godine, a nosi ime po američkom predsjedniku Herbertu Klarku Huveru.

Cetinjani, režiser Zoran Marković Zonjo i fotograf Miodrag Marković prve kadrove novog spota hip- hop dvojca Who See željeli su da snime na ovom arhitektonskom remek djelu koje je u međuvremenu postalo i turistička atrakcija.

„Malo nas je prevarila situacija da tamo ima mnogo turista koji fotografišu pa smo išli logikom da neće biti problem ni snimiti par kadrova. Ipak, stvar je postala ozbiljna kad je intervenisala policijska patrola koja nam je saopštila da smo prekršili par propisa u toj oblasti, sa sumnjom da smo čak teroristi“,  kazao je za CdM Zonjo.

Policajci su Zonja i vozača ekipe ispitivali pola sata i provjeravali dokumenta.

„Moram priznati da je bilo prilično neprijatno i kao iz američkih policijskih filmova, iako se na kraju ispostavilo da su organi reda napravili veću dramu od potrebne jer je u tom trenutku na brani magazin Vogue snimao editorijal uz veliki novac koji su dali za tu privilegiju“, dodao je on.

Huverova brana je bila jedna od lokacija filmova Viva Las Vegas (1964) i Superman (1978).

Spot a za numeru „Ja bih“ sa posljednjeg albuma Who See-a biće sniman u Las Vegasu, Los Angelesu, okolini Phoenixa i Pljevljima.

 

(Izvor: CdM)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.