Smuvali se Leonardo Dikaprio i Rijana?
Leonardo Dikaprio i Rijana

Dva puta viđeni na žurkama

Smuvali se Leonardo Dikaprio i Rijana?

Glasine da su Leonardo Dikaprio (40) i Rijana (26) u vezi, pojačale su se nakon što su u posljednjih nekoliko nedjelja dvaput viđeni na žurkama. Posljednji put u subotu, na jednoj rođendanskoj zabavi u "Plejboj" vili Hjua Hefnera.

Mada su oboje ćutali kao zaliveni, to nije bio slučaj sa drugim gostima (među kojima su bili Hilari Daf, Tom Hardi i Paris Hilton). Tako je jedan od njih rekao kako su Leo i Rijana poslije žurke otišli na drugu zabavu, gdje su naletjeli na repera Fifti Senta.

Inače, glumac i pjevačica sa Barbadosa su zajedno dočekali Novu godinu u klubu "Plaža" na ostrvu Sent Barts. Ona je ranije izjavila da joj je Leo izvor inspiracije, prenose Novosti.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.