Naja Rivera: Samo bijelci se tuširaju svaki dan! (FOTO) (VIDEO)
Naja Rivera

Glumica rasista

Naja Rivera: Samo bijelci se tuširaju svaki dan! (FOTO) (VIDEO)

Naja Rivera, glumica koja se proslavila ulogom u seriji “Glee”, izazvala je svojim izjavama prilikom gostovanje u emisiji “View” brojne komentare gledalaca koji su je optužili za rasizam.

Seksipilna Naja je, prije svega, reakcije isprovocirala komentarom na riječi voditeljke Nikol Valas, koja je izjavila da se kupa nekoliko puta dnevno.

- To je nepotrebno. Mislim da je tuširanje češće od jednog puta dnevno ili svakog dana tipično samo za bijelce. Oni moraju da se tuširaju češće nego crnci i ostali.

Naja je dodala:

- Udata sam za bijelca i on se jako često tušira – dva, tri puta dnevno. Uvijek ga pitam zašto to radi.

Glumica se, dan kasnije, ponovo pojavila u emisiji i poručila:

- To je trebalo da bude šala. Izvinjavam se ukoliko se bilo ko našao uvrijeđenim.

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.