Nikola Peković častio Sandru Afriku 30.000 eura?!
Peković/Sandra Afrika

Otvorio se

Nikola Peković častio Sandru Afriku 30.000 eura?!

Crnogorski košarkaš se fino otvorio kada je u pitanju srpska pjevačica Sandra Afrika

Sandra Afrika, jedna od najatraktivnijih estradnih umjetnica istakla je u razgovoru za Svet.rs da je od NBA košarkaša, Nikole Pekovića svojevremeno dobila tacnu punu novca, tokom njenog nastupa na crnogorskom primorju, piše Kolektiv.me.

"Tačno je da sam dobila 30.000 eura od Nikole Pekovića! Po konobaru je poslao novac na tacni. Bila sam tad na bini i pjevala. Uzela sam novac naravno i obradovala se. Većina pjevača može samo da sanja o tome" – rekla je Sandra Afrika.

"Hvala mu mnogo i radovaću se ako mi ponovo dođe na nastup. Ko ne želi takvog gosta" – sumira vatrena Sandra.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.