Peković na saslušanju zbog Sandre Afrike?

Bakšiš od 30.000 eura

Peković na saslušanju zbog Sandre Afrike?

Crnogorski košarkaš Nikola Peković biće saslušan od strane poreskih inspektora zbog izjave folk pjevačice Sandre Afrike, u kojoj je otkrila da joj je košarkaš ostavio bakšiš od čak 30.000 eura.

Sandra Prodanović, poznatija kao Afrika, dobila je tacnu punu novca, tokom njenog nastupa na crnogorskom primorju, ne krijući oduševljenje što joj je Peković poslao toliku sumu.

Ukoliko se utvrdi da je to istina, pjevačica će biti sankcionisana jer je imala obavezu da i taj novac prijavi.

- Poreznici su nenajavljeno provjerili poslovanje nekoliko ugostiteljskih objekata i tamo pronašli tzv. crne knjige, u kojima je navedeno da Sandra zarađuje nekoliko hiljada eura na nastupima – kaže  izvor “Blica”, dodajući da pjevačica nije govorila istinu kad je u Poreskoj upravi ispričala da ne zarađuje na nastupima, već da pjeva iz hobija i da bi se promovisala.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.