Bali beg konačno uhvaćen sa novom djevojkom
Fahrije Evdžen i Burak Ozčivit

Prvi put van scene snimljeni kako šetaju držeći se za ruke

Bali beg konačno uhvaćen sa novom djevojkom

TV zvijezde Fahrije Evdžen i Burak Ozčivit, nedoljivi Bali-beg iz Sulejmana Veličanstvenog i Fahrije su, prvi put van scene snimljeni kako šetaju držeći se za ruke

Zaljubljeni par je u vezi oko godinu dana, ali to iz nekog razloga ne žele javno da priznaju, pa se na razne načine trude da pobjegnu od medija. Njihova dovitljivost po tom pitanju može da uđe u udžbenik kako pobjeći od paparaca, prenosi časopis Stori.

Tako se saznalo da sastanke zakazuju daleko od centra Instanbula, a prije desetak dana otišli su u bioskop, što se, naravno, brzo pročulo, pa se pred izlazom okupio impozanatan broj foto-reportera.

Međutim, među onima koji su izašli iz sale Buraka i Fahrije nije bilo. Kasnije se saznalo da su njih dvoje krišom pobjegli požarnim stepenicama. 
 


A sad najednom šetaju gradom s rukom u ruci. Mnogi vjeruju da to ima veze sa premijerom njihovog filma "Ljubav liči na tebe", koja je zakazana za 23. januar, a na osnovu objavljenih klipova jasno je da je hemija između njih, nastala na setu Grmuše, sve jača. Zato i čudi odluka producenta da Burakova partnerka u novoj seriji, čije snimanje počinje uskoro, bude mlada Neslihan Atagul. Jer po onome što se sada vidi Burak i Fahrije su zaista harizmatičan par. 

(Novosti)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.