11 godina poslije liposukcije njen stomak izgleda ovako (FOTO)
Tara Rid

Upropastila se

11 godina poslije liposukcije njen stomak izgleda ovako (FOTO)

Ona je liposukciju uradila 2004. godine, na njenom stomaku su i danas uočljive posljedice tog zahvata, ali glumica Tara Rid se ne ustručava da ih pokazuje.

Glumica se sinoć na jednom rođendanu u Los Anđelesu pojavila sa otkrivenim stomakom. U krznenom prsluku i džinsu Tara je izgledala premršavo.

Tarin izgled je najjači utisak uvijek kad je ona u pitanju. Ma koliko puta da mediji pišu o njenoj premršavosti, njeno tijelo poput sjenke uvijek takva pisanja učini opravdanim.

Taru, koja nikad nije imala probleme sa kilogramima,  želja da izgleda još mršavije odvela je na liposukciju.

Od tad su krenuli njeni problemi sa kilažom, svaki put kad se pojavi, Tara izgleda sve mršavije. Okolinu zabrinjava zbog toga, ali ona ne skida osmjeh sa lica. Nadamo se da će sljedeća vijest o njoj biti o tome da se konačno ugojila, piše Ženablic.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.