Šako u Dubaiju za pravoslavnu Novu godinu
Šako Polumenta

Atmosfera u klubu usijana

Šako u Dubaiju za pravoslavnu Novu godinu

Jedan od najpopularniji pjevač, Šako Polumenta, za pravoslavnu novu godinu nastupao je u klubu Amika u Dubaiju. Po informacijama koje smo dobili, nastup ove velike estradne zvjezde bio je veličanstven i sve je proteklo u najbolje mogućem redu.

Pored njegovih brojnih fanova koji godinama slušaju i vole njegove pjesme, te noći u pomenutom klubu našli su se i ambasadori Crne Gore i Srbije, kao i uposlenici tih i drugih ambasada, prenosi Alo.

Atmosfera u klubu je bila usijana, publika je svo vrijeme pjevala na sav glas njegove najveće hitove. Popularni pjevač još uvijek je u Dubaiu, gdje se kako kaže osjeća kao u svom domu.

"Bilo je prelijepo. Dosta našeg naroda je ovdje, i uvijek sam super dočekan. Ostaću još neko vrijeme na kraćem odmoru, pošto početkom marta startujem sa promocijom svog novog albuma, pa moram biti psihički i fizički spreman za obaveze koje me očekuju. Osim toga, ovdje mi je kao u raju, pa mi se baš i ne žuri. Kad već pričam o novom albumu, da se malo pohvalim, pjesme su mi prelijepe i jedva čekam da čujem reakcije publike.", rekao nam je Šako Polumenta

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.