Porodila se glumica Milena Vasić
Jug Radivojević i Milena Vasić

Čestitamo

Porodila se glumica Milena Vasić

Glumica Milena Vasić ponovo je postala majka, budući da je na svijet donijela na dečaka pod imenom Lav. Srećnu vijest ona je saopštila na svom Fejsbuk profilu, piše Telegraf.

– U svetu postoji jedno carstvo…a mi smo našem carstvu dodali jos jednog drugara… stigao nam je Lav Radivojevic …Sve vas vole i ljube… Milena, Jug , Nikola, Lana i Vuk…..u njemu je sve lijepo, u njemu je sve njezno….u njemu se sve raduje…. – napisala je glumica.

Milena je inače u braku sa rediteljem Jugom Radivojevićem.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.