Fanovi bijesni:
Foto: Screenshot

Biografski film o Vitni Hjuston

Fanovi bijesni: "Videli smo previše seksa i droge"

Biografski film o Vitni Hjuston, koji je režirala Anđela Baset nije naišao na pozitivne reakcije.

Čini se da fanovi nisu bili oduševljeni biografskim filmom, a hiljade njih je na Tviteru kritikovalo previše eksplicitne scene seksa i upotrebe narkotika, piše Super žena.

Film opisuje njen život i turbulentnu ljubavnu vezu sa Bobijem Braunom, uključujući brak, kao i rođenje njihove ćerke Bobi Kristine Braun. 

Pokojna zvijezda, koja je preminula u 48. godini prikazana je u eksplicitnim seksualnim scenama, a fanovi su razočarani jer vjeruju da je glavni fokus trebalo da bude njen talenat. 

Još jedna od zamjerki je da su Bobija prikazali kao žrtvu koja je upala pod uticaj Vitninog načina života. 

Pjevačicu je glumila Jaja, jedna od finalistkinja emisije Američki top model koja neopisivo podsjeća na slavnu pjevačicu. 

”Ja nisam pjevačica. Čak i da jesam Vitni je imala veoma specifičnu boju glasa. Osim mimike, teško je bilo prenijeti njenu harizmu na male ekrane. Morala sam da pronađem samopouzdanje za tako nešto”

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.