Zbog njega je Irina Šajk ostavila Ronalda (FOTO)
Irina Šajk

Šta reći

Zbog njega je Irina Šajk ostavila Ronalda (FOTO)

Supermodel Irina Šajk i glumac Dvejn Džonson zajedno su snimali film “Hercules“, a strani mediji navode da je njihova ljubav prešla s filmskog platna u stvarni život.

Vijest koja je ovih dana izazvala pravi bum u svijetu šou-biznisa jeste da su se Kristijano Ronaldo i Irina Šajk nakon pet godina veze rastali. Šuška se da je Kristijano trenutno u vezi sa Ukrajinkom Jarom Kmidan, a Irina sa Dvejnom Džonsonom. 

irina1
Bivši rvač i poznati glumac Dvejn Džonson je bio taj koji je Irini poslao buket crvenih ruža za 29. rođendan, a ne Ronaldo kako se mislilo. 

Bliski izvori tvrde da Ronaldu nije bilo previše drago što se druže posebno u periodu kada su putovali i svuda po svijetu promovisali film, a Irina je navodno započela vezu sa Dvejnom i prije zvaničnog raskida s Kristijanom, piše Super žena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.