Ceca: Najveći dio bogatstva sam naslijedila od muža!
Ceca i Arkan

Pjevačica u Poreskoj upravi

Ceca: Najveći dio bogatstva sam naslijedila od muža!

Ceca Ražnatović provela je dobar dio podneva juče u Poreskoj upravi, kako bi razgovarala sa nadležnima o prihodima i porezu. Naime, pjevačica je, kako navode beogradski mediji, rekla da je najveći dio bogatstva naslijedila od muža, te da uredno izmiruje obaveze i nema razloga za strah.

– Pitali su me ono najelementarnije u vezi s poslom, bili su izuzetno ljubazni i prijatni. Razgovarali smo o mojim nastupima, plaćanju poreza i rekla sam im da izmirujem svoje obaveze. Interesovalo ih je kako funkcioniše moj posao, a nastupi se ne mogu sakriti, oni su javni i prijavljeni. Nemam nikakvih problema, jer sve radim po zakonu – kaže pjevačica koja je došla s advokatom, jer se, kako kaže, ne razumije u pravna posla, prenosi “Informer”.

Veći dio imovine (kuća u Ljutice Bogdana, nekretnine na moru i prostor za muzički studio), kako je ispričala, naslijedila je od supruga. Preko svoje firme je uzimala i kredit. Poreski je obveznik i na Kipru, gdje plaća porez na imovinu.

(Telegraf)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.