Popović obnavljao kuću dvije godine i sad je Severinin prvi komšija!
Milan Popović sa sinom

Kupio kuću 2011. da bi bio bliži sinu

Popović obnavljao kuću dvije godine i sad je Severinin prvi komšija!

Milan se sa sinom više ne druži u hotelu, a sprat je preuredio u igraonicu, dok dvorište, u kom je i bazen, ima 1138 kvadrata.

Kako bi bio što bliže sinu Aleksandru (3), Milan Popović (49) kupio je 2011. kuću u zagrebačkoj Ulici Horvatovac. Tada je još bio sa Severinom (42), a imanje je platio 1.100.000 eura.

Staru kuću od 94 kvadrata nije rušio nego je adaptirao. Dvorište ima 1138 kvadrata, u kom je i bazen. Komšije kažu da je Popović kupio i dio komšijinog  dvorišta kako bi Aleksandar imao više prostora za igru, prenosi Blic.

Navodno ga je adaptacija koštala gotovo koliko i kuća, a priča se i da je Popović uredio prema pravilima feng šuija. Nakon sređivanja Milan se konačno uselio i u Zagrebu provodi mnogo vremena. Sina ima pravo da viđa dvije srijede u mjesecu i dva vikenda u mjesecu.

Kako se povjerio prijateljima, nema ozbiljnu vezu jer želi pauzu između dvije veze, a slobodno vrijeme posvetio je sinu. Posljednji put s djevojkom snimili su ga ovoga ljeta na Hvaru.

Bio je s voditeljkom emisije o vinima Jelenom Kikić (27) koja ga je osvojila elokventnošću i prirodnim izgledom.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.