Raskinuli Kaća i  Boris
Kaća i Boris

Definitivno

Raskinuli Kaća i Boris

Katarina Grujić raskinula je vezu sa manekenom Borisom Stamenkovićem. Kako „Alo!“ saznaje, pjevačica i maneken rastali su se uz teške riječi nakon ljubomorne scene koju je Grujićeva napravila u jednom restoranu.

- Kaća i Boris su zadnjih šest mjeseci imali probleme u vezi, koje su prije nekoliko nedjelja kulminirale velikom svađom i raskidom. Žestoka svađa odigrala se u jednom restoranu usred bijela dana, kada je Kaća u Borisovom telefonu našla neke poruke koje je razmjenjivao sa drugaricom. On nije ni stigao da joj objasni od koga je poruka, kada je Kaća počela da viče na njega: „Neću da te vidim više, sram te bilo! Dopisuješ se sa kojekakvim fufama meni iza leđa!“. Borisu je na sve to pukao film, pa je ustao i odbrusio joj: „Ti si, bre, ljubomorna budala!“, govori izvor „Alo!“ koji se našao na licu mjesta.

Kako dalje saznaje Alo, nakon ovog skandala pjevačica i maneken su definitivno raskinuli, a da od pomirenja nema ništa, govori i činjenica da je Kaća odbila da dođe na otvaranje kafane Vlade Stanojevića upravo zbog Borisa. Naime, Vlada je angažovao Borisa da bude organizator žurki u kafani koju otvara, a Katarinu je pozvao da bude gost na otvaranju. Kada je čula da će tamo da bude njen bivši dragi, zahvalila se Stanojeviću na pozivu, uz konstataciju da njena noga neće kročiti tamo gdje je Boris.
Kako bi provjerili navode redakcija portala Alo je pozvala pjevačicu.
- Boris i ja smo raskinuli, i ta priča je završena. Trenutno izbjegavam klubove zbog glasa, jer mi je karijera na prvom mjestu - rekla je Grujićeva.

Rijaliti ljubav

Ljubav između Katarine Grujić i Borisa Stamenkovića planula je u jednom rijalitiju. Pjevačica je upravo zbog Borisa raskinula dugogodišnju vezu i vjeridbu. Iako su im svi predviđali brak, Kaća i Boris raskinuli su prvi put početkom oktobra prošle godine, ali su se ubrzo pomirili i dali vezi drugu šansu. Sad je, međutim, sve gotovo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.