Pogledajte šta se dešava sa Donnom Ares! (FOTO)
Dona Ares

Jaka kao lavica

Pogledajte šta se dešava sa Donnom Ares! (FOTO)

Pjevačica Donna Ares nakon nekoliko hemoterapija ne odustaje u namjeri da pobijedi bolest. Nedavno je primila i petu hemoterapiju, prenosi Ekskluziva.ba. No, ne samo to, ona ima puno planova za narednu godinu. Pjevačica je podvukla da neće čekati da ozdravi kako bi snimila nešto novo, kao i da bi trenutni izgled mogla da iskoristi razne transformacije.

- Da li mi vjerujete da imam milion planova... dobro ne baš milion, ali imam ih toliko da ne znam šta bih prije... al već će se to meni samo rasporediti... u svakom slučaju ne razmišljam o bolesti, nikad i nikako... ignorišem i ribe i ostale smetnje i mučninu i sve što me snađe i planiram neke svoje umjetničke projekte... hoću da kažem da će me moje kreativno planiranje i djelovanje održati... između ostalog terapijski mi pomaže i pletenje. Pletenje nije samo zaboravljeni ručni rad, nego vrhunska terapija protiv neuropatije, a uz to i vrhunski psiho odmor.

Inače, ne vjerujem da ću čekati da ozdravim da izbacim nešto novo... iskoristiću svaki svoj ``dobri `` trenutak... ova ``frizura`` mi omogućava da budem sve što hoću... trpi sve transformacije... pa zašto to ne iskoristiti u umjetničke svrhe, nešto što će ostati zauvijek. U svakom slučaju ne planiram sjediti i čekati da ozdravim da snimim pjesmu ili spot, kao što rekoh iskoristiću sve svoje ``dobre dane`` ... neki dan sam se našalila ``Ma ja ću sebi sama otpjevati humanitarni koncert ako bude zapelo... ama ljudi... nema predaje... šta god da vas snađe NIJE jače od vas - ZAPAMTITE!!! A ``frizura``, ma žene moje to je SAMO izgled... proći će - podijelila je ovako pjevačica planove za ovu godinu sa svojim Facebook prijateljima.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.