Tanja Savić: Paćenik mi ukrao 5.000 dolara, a sad hoće da mi uništi brak!
Tanja Savić

Progovorila

Tanja Savić: Paćenik mi ukrao 5.000 dolara, a sad hoće da mi uništi brak!

Folkerka Tanja Savić, šokirana pričom koju je u javnost izneo njen bivši saradnik Bane Đokić da je suprug Dušan tuče, vara i da se pred njim drogirao, odlučila je da “uzvrati udarac”.

Đokić je svojevremeno vodio njen Fejsbuk profil i Jutjub kanal, a pjevačica sada upozorava da je u pitanju osoba opsjednuta njenom porodicom i da je neistina sve što je ispričao za jedan nedjeljnik.

- On je paćenik koji je želio naslovnu stranu i dobio je. Predstavljao se u naše ime, prijetio, obećavao naš novac… Pa, to je krivično djelo – oštro će Tanja.

Savićeva je, između ostalog, dodala:

– Bane je uzeo oko 5.000 dolara od Jutjuba i potrošio, a to nije prijavio.

Tanja je pomenula i da od bivšeg saradnika nije mogla da sačuva privatnost. Pojavljivao se, kako ona kaže, na nastupima nepozvan, gurao se svuda…

– Želio je da postane pjevač, a nema blage veze s pjevanjem – bez okolišanja će Savićeva.

Pjevačica je poručila da se kaje što je dozvolila da joj takav neko vodi Fejsbuk profil i Jutjub kanal, prenosi Telegraf.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.