Mister Bin se vraća na male ekrane (VIDEO)
Mister Bin

Obilježavanje 25. godišnjice od prve epizode

Mister Bin se vraća na male ekrane (VIDEO)

Portparol britanskog javnog servisa je najavio da će se Mister Bin, kog tumači Rouan Atkinson, pojaviti u skeču koji će biti emitovan 13. marta.

Mister Bin će se vratiti na male ekrane, ali samo u jednom, specijalnom skeču povodom obilježavanja 25-godišnjice od prikazivanja prve epizode popularne serije, potvrdio je BBC.

Serija je počela da se prikazuje 1990. godine, a tokom narednih pet godina snimljeno je ukupno 14 epizoda koje su postale klasici.

Nakon toga je snimljena jedna animirana serija i dva vrlo uspješna filma, čija je zarada premašila 500 miliona dolara, prenosi CdM. Nimalo loš učinak za junaka koji je u 25 godina postojanja progovorio ukupno 17 riječi.

Mister Bin se pojavljivao i u nekoliko muzičkih video spotova i reklama, kao i u jednom skeču koji je snimljen specijalno za svečanost otvaranja Olimpijskih igara u Londonu 2012.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.