Poreska policija upala u Grand!
Saša Popović

Finansije na provjeri

Poreska policija upala u Grand!

Poreska policija upala je u Grand. Prema izvorima bliskim Grand produkciji, upalo je 7 poreskih policajaca, koji su odmah naredili svim zaposlenima u firmi da odmah isključe telefone.

Direktoru Granda Saletu Popoviću provjeravali su i SMS poruke u mobilnom telefonu i privremeno su mu oduzeli privatni laptop, kao i pun kombi dokumentacije, server i sve kompjutere na provjeru.

Najviše ih je interesovalo kako privređuju izvođači Zvijezda Granda na svojim nastupima.

"U sklopu provjeravanja poslovanja koje Poreska uprava radi posljednjih dana na teritorije cijele zemlje, a tiče se estradnih radnika i "Grand produkcija" dostavila je svu neophodnu i traženu dokumentaciju. Kako godinama poslujemo na visoko profesionalnom nivou, a država radi svoj posao, susret s poreskim inspektorima za nas nije bio nimalo neprijatan", rečeno je u Grandu. 

Poreska policija ušla je i u Siti rekords i Melos estradu.

Podsjetimo, prethodnih dana u Poreskoj upravi mnoga poznata imena srpske estrade polagali su račune o stečenoj imovini. Među njima bili su Rada Manojlović, Mile Kitić, Neda Ukraden, Era Ojdanić, Snežana Đurišić, Zlata Petrović, Goga Sekulić, Ceca Ražnatović, Zdravko Čolić, Sandra Afrika, i drugi, piše Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.