Gvinet Paltrou i Džoni Dep priznali da su imali seks u avionu (VIDEO)
Gvinet Paltrou i Džoni Dep

Gostovali u emisiji kod Elen Dedženeris

Gvinet Paltrou i Džoni Dep priznali da su imali seks u avionu (VIDEO)

Popularni glumci gostovali su emisiji kod Elen Dedženeris, gdje su promovisali novi film "Mordekaj" i tom prilikom otkrili nekoliko zanimljivih detalja iz privatnog života.

Oni koji su skloniji avanturama u seksu odavno su čuli za “Mile high” klub, čije “članstvo” dobijate seksom u avionu. Pored mnogobrojnih anonimnih ljudi, i ponekog poznatog, u ovaj klub su se nedavno upisali i Gvinet Paltrou i Džoni Dep.

Paltrou i Dep su svoja "škakljiva" iskustva podijelili sa gledaocima  emisije  Elen Dedženeris, a glumica je čak priznala da voli da šalje i proste SMS poruke.

Kratak isječak iz emisije pogledajte ovdje:

(Blic)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.