Amal bijesna na Klunija: Mnogo si se ugojio!
Amal Alamudin i Džordž Kluni

Problemi

Amal bijesna na Klunija: Mnogo si se ugojio!

Džordž Kluni razbjesnio je suprugu Amal Alamudin jer se za tri mjeseca braka ugojio šest kilograma.

Zbog toga mu je sastavila novi jelovnik na kome nema masnog mesa, francuskih sireva, meksičkih začinjenih takosa i tekile.

- Amal mi je pokazala jelovnik koji je sastavila za Džordža. Na njemu nema hrane koju on obožava. Moraće da se pridržava jelovnika jer je Amal odlučna u tome da ga do dodjele Oskara, 22. februara, dovede u formu koju je imao prije svadbe - rekao je prijatelj Klunijeve supruge, a prenosi Blic portal.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.