Ilda Šaulić raskinula desetogodišnju vezu
Ilda Šaulić

Razočarana

Ilda Šaulić raskinula desetogodišnju vezu

Ilda Šaulić otkrila je da je stavila tačku na dugogodišnju ljubavnu vezu sa čovjekom koji je stariji čak i od njenog tate Šabana, te da vjeruje da nijedna ljubav neće biti tako snažna i jaka kao što je bila ova.

Naime, iako je u toj romansi provela 10 godina, Šaulićeva nikada nije željela da dragog prikaže javnosti, a kako se šuška, razlog je to što je njen „dečko“ u braku.

"Imala sam najveću ljubav! Ona je prošla. Ali srećna sam i blagoslovena zbog toga što sam je osjetila. Vjerujem da ću u životu imati još ljubavi, ali ne vjerujem da će neka biti toliko snažna i jaka", iskreno je rekla Ilda u jednoj emisiji na Televiziji "Hepi" i dodala da je sada razočarana u ljubav.

(kurir)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.