Pamela Anderson: Nikada nisam mislila da sam dovoljno lijepa
Pamela Anderson

Šokantno priznanje

Pamela Anderson: Nikada nisam mislila da sam dovoljno lijepa

Pamela Anderson osvojila je srca muškaraca ulogom u seriji ''Čuvari plaže''. Ova popularnost donijela joj je titulu seks simbola, ali sebe nikada nije smatrala ljepoticom

''Potpisala sam ugovor s jednom modnom agencijom. To je smiješno. Nikad se nisam osjećala dovoljno lijepom da bih bila model'', rekla je Pamela.

Glumica tvrdi kako su je u porodici oduvijek učili istinskim vrijednostima, i istakla je da se ne boji starenja.

''Majka mi je uvijek govorila da ljepota dolazi iznutra, iako je to možda kliše, vjerujem da je istina. Unutrašnja ljepota traje zauvijek. Ne želim zauvijek da ostanem mlada, želim da ostarim. Želim da iskusim svaki period svog života i ne želim da se bojim starenja'' rekla je ova ljepotica.

(novosti)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.