Pogledajte kako Ana Bekuta propada kroz binu (VIDEO)
Ana Bekuta

Urnebesno

Pogledajte kako Ana Bekuta propada kroz binu (VIDEO)

Da je Estrada “hljeb sa sedam kora” i da pjesma nije uvijek samo pjesma, možda najbolje ilustuje ovaj primjer. Popularna Ana Bekuta dobro je prošla i sjajno se snašla na sceni. A moglo je, ne daj Bože, biti i gore.

Ponesena atmosferom, u želji da ispuni narudžbu publike razigrala se i pala s pozornice. Neko se nasmijao, baš kao što ćete se i Vi sada nasmijati.

Ona je sjajno odreagovala. Nakon početnog šoka, ustala je, u mikrofon kazala “Nisam se ubila” i nastavila pjevati…Čak se i sama sebi smijala.

Kad smo kod propadanja kroz binu ili nezgodnih padova na sceni, bilo ih je još. Kamere su zabilježile scenske padove Lepe Brene, Indire iz “Colonie”, Ismete Dervoz, Suzane Mančić, Ere Ojdanića…

Pogledajte i ostale padove:

(kurir)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.