Džoni Dep se ženi Amber Hard
Džoni Dep i Amber Hard

Oprostio joj prevaru

Džoni Dep se ženi Amber Hard

Poznati holivudski par Džoni Dep i Amber Hard, venčaće se iduće nedelje na privatnom ostrvu popularnog glumca na Bahamima.

Dep i Hardova su u vezi od 2012. godine a vjerili prije više od godinu dana. Nedavno je njihova veza zapala u krizu kada ga je Herdova navodni prevarila sa kolegom sa snimanja.

Međutim, čini se da su poznati glumac i njegova 23 godine mlađa izabranica izgladili sve nesporazume, i konačno riješili da stanu na ludi kamen.

Par će se vjenčati 7. ili 8. februara pred 50 zvanica na intimnom vjenčanju na Depovom ostrvu na Bahamima. Ceremoniji će prisustvovati mladina familija kao i Depova djeca Lili Rouz i Džek, koju je glumac dobio iz zajednice sa Vanesom Paradi.

Ovaj datum su odabrali  svojih prenatrpanih rasporeda. "Ona snima film u Londonu, a on se sprema na snimanje novih "Pirata s Kariba" u Australiji. Ovi datumi su im jedini slobodni u ovom periodu", rekao je izvor blizak paru, a prenosi Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.