Šašić za Daru: U njenim silikonima je više vazdušnih jastuka nego kubika!
Željko Šašić

Nastavak sukoba

Šašić za Daru: U njenim silikonima je više vazdušnih jastuka nego kubika!

Sukob između Željka Šašića i Dare Bubamare ovih dana jedna je od tema domaćih tabloida.

Prvo je Željko prokomentarisao pjevačicine silikone, a onda mu je Dara odgovorila. Šašić je u emisiji "Premijera" nastavio sa prozivkama na račun koleginice, jer je, po njegovim riječima, on nije bio zlonamjeran, a pjevačica je preozbiljno shvatila šalu, piše Puls.

- Tu ima više vazdušnih jastuka nego kubika - ponovo je potkačio folkerku, ali i dodao da će je pozvati na otvaranje svoje pivnice jer ga je nazvala "klošarom koji pije jeftino pivo".

dara

Podsjetimo, Šašić je nedavno izjavio da žali Daru jer je sve smješnija kako je starija, i da izgleda kao da ima tri glave sa silikonima. Novosađanka mu je na to odgovorila da je pacijent koji je preživio veliku porodičnu traumu zbog Ace Lukasa, a osvrnula se i na Šašićevu karijeru.

Njemu ništa ne pomaže. On je posljednja osoba koja treba da priča o nečijoj karijeri i porodici jer posla nema, hita nema. Bilo bi dobro da se njegov ego slaže sa njegovom opremom, tako da on nema pravo da komentariše moj izgled. On pije jeftino pivo u kafani i lupeta gluposti, ja sam majka za uzor - rekla je Dara.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.