Maca: Nataša isfolirala suze u emisiji Ognjena Amidžića
Dragan Marinković Maca

Plakala "po scenariju"

Maca: Nataša isfolirala suze u emisiji Ognjena Amidžića

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca tvrdi da je popularna pjevačica isfolirala suze u emisiji Ognjena Amidžića.

Prošlo je četiri godine od emisije "Amidži šou" koja je uzburkala javnost, a u kojoj je Nataša Bekvalac plakala nakon razvoda od Danila Ikodinovića.

Ipak, Dragan Marinković Maca tvrdi da je Bekvalčeva plakala "po scenariju".

natasa

"Ne bih volio da imam ćerku zbog ovih što plaču na televiziji. E, kad je mene Amidžić zvao, tamo piše: 22.15 Nataša plače, 22.17 Nataša izlazi iz studija, 22.18 Maca ulazi. Sve je bilo dogovoreno, one njene krokodilske suze. Pitaj njega, pitaj neka ti Brka kaže. Kako ćerku da imam pored Stanija i Soraja, koje se glorifikuju?! Ne ide!", rekao ja Maca za "Svet".

Autor emisije Ognjen Amidžić je nakon emitovanja te emisije, koja je zabilježila rekordnu gledanost, branio lijepu pjevačicu kada su mnogi počeli da je "pljuju", govoreći da su suze lažne.

"Suludo je pričati o tome da je žena koja je nešto tako proživjela spremna da glumi radi prostora u medijima. Njene suze su bile prave i svi ste imali prilike da vidite jedan realan i emotivan šou", rekao je Amidžić posle emisije u kojoj se Nataša prvi put pojavila nakon razvoda.

Pjevačica se još uvijek nije oglasila povodom ovih Macinih navoda, dok je Amidžić rekao da Macu ne treba uzmati za ozbiljno.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.