Mađar koji se sudario sa Milanom Kalinićem u šok sobi
Milan Kalinić

Nije životno ugrožen

Mađar koji se sudario sa Milanom Kalinićem u šok sobi

Državljanin Mađarske koji je zadobio povrede glave u saobraćajnoj nesreći, prebačen je u toku jučerašnjeg dana u KBC Srbije u Beogradu jer u kruševačkoj bolnici nisu mogli da mu pruže adekvatnu njegu, s obzirom na to da od ranije nema jedan bubreg, saznaje Blic.

Mađarski državljanin srednjih godina, koji je povređen u saobraćajnoj nesreći koju je prouzrokovao voditelj Milan Kalinić (42) prebačen je u toku jučerašnjeg dana hitno na liječenje u Beograd.

On je zadobio povrede glave u saobraćajnoj nesreći, a budući da mu je prije nekoliko godina odstranjen jedan bubreg, ljekari u Kruševcu nisu željeli da rizikuju već su ga prebacili u srpsku prestonicu.

- Tačno je da se mađarski državljanin nalazi kod nas, u Kliničkom centru. Njegovo stanje je teško ali nije životno ugrožen. Nalazi se u šok sobi gdje će ostati do daljnjeg, dok se ne urade sva potrebna ispitivanja i analize - rekla je za "Blic" Aleksandra Berić, pr Kliničkog centra Srbije.

Kako smo saznali, on i  njegova supruga, koja se nalazi takođe u šok sobi ali u Kruševcu, nisu životno ugroženi.

Podsjećamo, juče nešto prije podneva voditelj Milan Kalinić izazvao je saobraćajnu nesreću kada je, na putu za Kopaonik, izgubio kontrolu nad svojim džipom, prešao u suprotnu traku puta i sudario se automobilom u kome su bili mađarski državljani.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.