Srpska ljepotica u suzama priznala: Vlada Stanojević me je pretukao!
Foto: Facebook/ana.m.zujovic, Marko Todorović

Šokantno!

Srpska ljepotica u suzama priznala: Vlada Stanojević me je pretukao!

Fitnes instruktorka Ana Marija Žujović prinzala je da ju je pretukao suprug, voditelj Pinka Vlada Stanojević.

Iako nije htjela da komentariše spornu fotografiju, na kraju je ipak priznala:

- Zatvorilo mi se oko, ne vidim… Jeste. Istina je da me je on pretukao. Ne vjerujete, ali u totalnom sam šoku i ne bih pričala o tome. Mislim da neću krivično da ga gonim, jer ovo sada mu je najgora kazna. Ne bih ništa da naglašavam… Mada, moja mama misli da to ne može da prođe bez suda, ali ja ne bih. Dovoljno mi je ovo stresno – rekla je Ana Marija za “Pulsonline”.

Podsjetimo, Vlada je za Telegraf rekao da je nije ni taknuo, već da se povrijedila na treningu.

(Telegraf)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.