Slavni par raskinuo vezu
Nikol Šerzinger i Luis Hamilton

Kobna sedma godina

Slavni par raskinuo vezu

Pjevačica Nikol Šerzinger i vozač Formule I Luis Hamilton rastali su se po četrvrti put. Iako su od pomirenja djelovali srećnije nego ikada, njihova veza na daljinu više nije mogla da izdrži.

Pjevačica je navodno razočarana i skrhana jer se njihova veza koja je sve ukupno s prekidima trajala sedam godina, opet završena. 

Izvor blizak za "Mail Online“ rekao je kako je raskid bio zajednička odluka. 

"Stalna razdvojenost presudila je da se ponovo rastanu“, rekao je. 

"Njih dvoje žive u dvije različite države, te su većinu svog vremena zapravo razdvojeni“. 

Nikol trenutno boravi u Londonu, ali joj je dom u Los Anđelesu, dok Hamilton živi u Monaku. 

"Ovo je njihova sedma godina veze i uvijek je isti razlog rastanka... ipak ljubav je ono što ih uvijek spaja nazad“, zaključio je izvor. 

Drugi izvori tvrde da je lijepa tridesešestogodišnja Nikol zapravo ostavila Hamiltona (30) jer on nije spreman da naprave korak dalje u njihovoj vezi i konačno se vjenčaju, piše Super žena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.