Iščupaću ti matericu ako Relji rodiš dijete
Nikolija Jovanović

Prijetnje Nikoliji

Iščupaću ti matericu ako Relji rodiš dijete

Nikolija Jovanović je na udaru obožavateljki Relje Popovića, s kojim čeka dijete. Na njenom profilu na Instagramu tinejdžerke jasno pokazuju netrpeljivost prema mladoj pjevačici nazivajući je prostitutkom, a među brojnim prijetnjama, najveću pažnju izazvao je komentar jednog fana.

„Znači, bude li mu rodila dijete, iščupaćemo joj matericu“, napisala je jedna ogorčena obožavateljka, koja očigledno ne može da se pomiri sa činjenicom da će mladi reper postati otac i živjeti sa ćerkom folk zvijezde Vesne Zmijanac.


- Ne mogu mi ništa, te stvari me ne dotiču. Nisam sujetna i ne želim da klevetam, ali i one će jednog dana biti majke pa će im neke stvari biti mnogo jasnije. Nadam se da će svaka djevojka koja još nije majka gledati drugačije na te stvari i pripaziti šta priča. Ovo ne govorim zbog sebe, jer me glupi komentari ne dotiču, već zbog njih. Njima će se obiti sve o glavu, a ne meni - kaže Nikolija.


Misliš li da se iza ovih prijetnji kriju Reljine bivše djevojke?
- Ne. Oboje smo veoma popularni i imamo i muške i ženske fanove. Neki su OK, dok oni drugi, vatreniji, jednostavno ne vode računa šta pričaju. Nema razloga bilo ko da mi nešto smješta, pa ni bivše Reljine djevojke.


Smeta li ti što Relja ima toliko obožavateljki?
- Naravno da ne, to mi iskreno prija. Pa, da mi je to sve smetalo ne bih bila sa njim i ne bi birala takvog muškarca. Iskreno, nisam ni ljubomorna. Treba da ima obožavateljki. Drugo, on je mnogo duže na sceni od mene. Za jedno pet godina moći ću da pričam o tome. 


Na Ask.fm profilu na ime Relja Popović, obožavateljke su dobile odgovore da on nema djevojku i da je vaša veza djelo vašeg menadžera...
- Nema on to i to je izmišljeno. Mislim, šta mogu drugo da kada to nije njegov profil.


Kako napreduje trudnoća? Hoćeš li nečega morati da se odrekneš?
- Ničega, nastaviću da nastupam dokle god budem mogla. Srećom, imam vrlo zdravu trudnoću i nastaviću da radim koliko god to mogu. Nemam razloga da se odričem bilo čega, ne planiram da postanem domaćica.


Da li ti je mama dala neki dobar savjet?
- Samo da mirujem i da se ne nerviram i da jedem zdravo. Ona mi kuva tako da oko toga ne moram da se brinem.

(24sata.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.