Ćerka Vitni Hjuston skinuta sa aparata!
Bobi Kristina

Tragičan kraj

Ćerka Vitni Hjuston skinuta sa aparata!

Kako javljaju pojedini strani mediji, Bobi Kristina, ćerka Vitni Hjuston, skinuta je sa aparata i očekuje se da će preminuti do kraja noći.

Međutim, dok pojedini mediji prenose očekivanje njene smrti, drugi to demantuju, pozivajući se na izvore bliske porodici.

Otac Bobi Braun, kome je danas rođendan, je u Univerzitetskoj bolnici Emori u Atlanti sa prijateljima i rođacima, pored ćerke.

Ranije danas je javljeno da se mozak Kirstine Bobi Braun u potpunosti isključio i nema nikakvih aktivnosti od kako je dovedena u bolnicu.

Kirstina je ležala u kadi u besvjesnom stanju u kući svoje pokojne majke kad ju je pronašao suprug, koji ju je doveo u bolnicu.

Da stvar bude još gora Vitni Hjuston, koja je preminula 11. februara 2012. godine, takođe je pronađena u kadi u Hilton hotelu u Los Anđelesu.

Otac Bobi Braun je u ranijem saopštenju za javnost zamolio medije da poštuju privatnost njegove porodice.

“Molim vas da dopustite našoj porodici da se suoči sa ovim i da pružite Bobi Kristini ljubav i podršku koju sada treba”, naveo je on.

Bobi Kristina Braun je rođena četvrtog marta 1993. godine, te je jedina nasljednica multimilionskog bogatsva, koje joj je ostavila njena majka Vitni Hjuston. Prema testamentu pokojne pjevačice, sav novac je ostavljen Kristini, koja je trebala da dobije i dodatnih 115 miliona dolara nakon što napuni 30 godina.

Sa samo 18 godina, Kristina je objavila da se vjerila za dugogodišnjeg prijatelja Nika Gordona, koji je živio u kući sa porodicom Hjuston od njegove 12. godine. Ova objava je podigla pregršt bure u porodici, a Kristinina baka Sisi je vezu nazvala "incestom"!

Iako je par najavio da se vjenčao 9. jaunara 2014. godine, advokati njenog oca Bobija Brauna su rekli kako do braka nikada nije došlo.

Kristina je isticala kako želi da se ostvari kao glumica, a raspalila je pravu paljbu uvreda na račun režiserke Angele Baset, nakon što je saznala da je neće angažovati da glumi svoju majku u najnovijem biografskom filmu o Vitni Hjuston.

(24sata.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.